Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τζιμη έχω γνωστούς μέσα στη Στενή, το συζητούσαν μέσα στο καφενείο είναι σίγουρο κ μάλιστα ο δασάρχη Χαλκίδας έβγαλε απαγορευτικό χαρακτηριζοντας τώρα σωστά το μέρος Δασική έκταση. επειδή λοιπόν είναι θέμα πολεμ.αεροποριας θα χαρώ πρώτα για την ομορφιά του μέρους κ έπειτα για το κυνήγι .
Μακάρι φίλε. Θα ξεπατωναν ένα υπεροχο πραγματικά μέρος. Χαίρομαι που έστω και έτσι, έστω και μια φορά μπήκε φρένο στα παλούκια.

Ούτε φυσίγγια, ούτε βενζίνες, ούτε άδεια δεν θα χρειαστεί φέτος.
Μόνο αυτά μπας και σε τυχερή μέρα, δούμε καμιά αποπροσανατολισμένη.
Η φετινή χρονιά θα είναι η χειρότερη, από τότε που εφευρέθηκε η τσίχλα.
View attachment 88906
Πεστο ρε αδερφέ Μήτσο. Το φωνάζω από τον Μάρτη. Οποιος κάνει διψήφιο σε τσίχλα φετος από Οκτώβριο μεχρι Φλεβάρη πανελλαδικά ( εξαιρεση εγω φυσικα) θα πρέπει να πάρει κάτι σαν βραβείο, δώρο κτλ. Και δεν κάνω πλάκα... Δεν θα κατέβει σε εμάς ούτε το 0.000003 του συνολικού πληθυσμου....Τα σημάδια δεν πέφτουν έξω ποτε...

Να πάρει σπιρουλίνα Πέτσου
Από φύκια είναι αυτό? Δεν μπορεί, έχει σπαστική κολίτιδα και τουμπανιαζει και καταλαβαίνεις μετα τι γίνεται... Πίτα γύρο απ'ολα με έξτρα κρέας ο Χρησταρας. Αυτό είναι το γιατρικο...

Μπηκε φρενο για 1-2 χρονια;!...
Αν είναι θέμα πολεμικής αεροπορίας δεν νομίζω. Δεν τους πιάνουν τα τουρκικά ραντάρ μάλλον όταν περνάνε απο αυτή την διαδρομή. Μπορεί να λέω και μπούρδες όμως, άμα ξέρει κάποιος να μας πει....

Από φύκια είναι αυτό? Δεν μπορεί, έχει σπαστική κολίτιδα και τουμπανιαζει και καταλαβαίνεις μετα τι γίνεται... Πίτα γύρο απ'ολα με έξτρα κρέας ο Χρησταρας. Αυτό είναι το γιατρικο...
Και το ίδιο μια από όλα

Πεστο ρε αδερφέ Μήτσο. Το φωνάζω από τον Μάρτη. Οποιος κάνει διψήφιο σε τσίχλα φετος από Οκτώβριο μεχρι Φλεβάρη πανελλαδικά ( εξαιρεση εγω φυσικα) θα πρέπει να πάρει κάτι σαν βραβείο, δώρο κτλ. Και δεν κάνω πλάκα... Δεν θα κατέβει σε εμάς ούτε το 0.000003 του συνολικού πληθυσμου....Τα σημάδια δεν πέφτουν έξω ποτε...
Τις έχω και με πούπουλα και μαδημένες. Διαλέγετε! Οι μόνες που θα δούμε. Θα ανάψουν οι εκτυπωτές, φέτος! Μην με αναγκάζετε να ξεκινάω τα βουντού από τον Ιούλιο. Όταν θα έρθει ο Οκτώβρης, θα έχουν ξεθυμάνει. Επιστημονικά μιλώντας βέβαια!

1720261428349.png1720261472566.png

Τις έχω και με πούπουλα και μαδημένες. Διαλέγετε! Οι μόνες που θα δούμε. Θα ανάψουν οι εκτυπωτές, φέτος! Μην με αναγκάζετε να ξεκινάω τα βουντού από τον Ιούλιο. Όταν θα έρθει ο Οκτώβρης, θα έχουν ξεθυμάνει. Επιστημονικά μιλώντας βέβαια!

View attachment 88911View attachment 88912
και τι θα τα κανουμε φιλτατε Μητσαρα τα φυσιγγια? Κουμπουρια? Να φευγουνε θελουμε....

και τι θα τα κανουμε φιλτατε Μητσαρα τα φυσιγγια? Κουμπουρια? Να φευγουνε θελουμε....
Θα έρθει και αυτή η ευλογημένη ώρα! Όλα την κατάλληλη στιγμή! Μέσα Οκτώβρη, θα ξεκινήσουν τα αντίστροφα βουντού. Είχατε παράπονο φέτος με τον επαγγελματισμό μου;

Ούτε φυσίγγια, ούτε βενζίνες, ούτε άδεια δεν θα χρειαστεί φέτος.
Μόνο αυτά μπας και σε τυχερή μέρα, δούμε καμιά αποπροσανατολισμένη.
Η φετινή χρονιά θα είναι η χειρότερη, από τότε που εφευρέθηκε η τσίχλα.
View attachment 88906
Πολυ αισιοδοξο σε βρισκω.

Υπάρχει κάποια εξήγηση γιατί τα τελευταία χρόνια δεν πάνε στους κισσούς ενώ έχουν καρπό πάνω; Πριν χρόνια στον κισσό μέσα σε 2 ώρες πιάναμε το όριο και πλέον κισσοι με καρπό άδειοι και τα κοτσύφια μέσα στους βάτους.

Υπάρχει κάποια εξήγηση γιατί τα τελευταία χρόνια δεν πάνε στους κισσούς ενώ έχουν καρπό πάνω; Πριν χρόνια στον κισσό μέσα σε 2 ώρες πιάναμε το όριο και πλέον κισσοι με καρπό άδειοι και τα κοτσύφια μέσα στους βάτους.
Π@στρέψανε κι αυτά...

με τους πρώτους πάγους του Δεκέμβρη τα σκουλήκια κατέβαιναν βαθύτερα στο έδαφος
Μέχρι αρχές Μαρτη μόνο κισσός υπήρχε για φαγητό στα βουνά
Τώρα δεν κάνει πάγους και είναι όλη την μέρα μέσα στα ξερόφύλλα και στους θάμνους και σκαλίζουν για σκουλήκια

με τους πρώτους πάγους του Δεκέμβρη τα σκουλήκια κατέβαιναν βαθύτερα στο έδαφος
Μέχρι αρχές Μαρτη μόνο κισσός υπήρχε για φαγητό στα βουνά
Τώρα δεν κάνει πάγους και είναι όλη την μέρα μέσα στα ξερόφύλλα και στους θάμνους και σκαλίζουν για σκουλήκια
Αυτό ακριβώς, αλλά είναι και μέρη ανεξάρτητου καιρού από Πρωτοχρονιά και μετά δουλεύει ο κισσό ς μέχρι να φαγωθούν όλα τα σπόρια όπως έγινε την χρόνια που πέρασε.

Πάνε στους κισσούς ώρες που έχει ησυχία πχ μεσημεράκι θέλει υπομονή πολυ

Αυτό ακριβώς, αλλά είναι και μέρη ανεξάρτητου καιρού από Πρωτοχρονιά και μετά δουλεύει ο κισσό ς μέχρι να φαγωθούν όλα τα σπόρια όπως έγινε την χρόνια που πέρασε.
Τη χρονιά που πέρασε πολλά πλατάνια με κισσό και σπόρους πάνω φουλ, αλλά κοτσύφια πουθενά. Αντιθέτως στο περπατητο σε χωράφια με βάτα γινόταν χαμός.

Φέτος θα κλαψουνε μανούλες... Και των τσιχλαδων και των φυσιγγαδων. Για να πιάσεις το ημερήσιο όριο θα περπατάς 15 μέρες σερι....Και δεν κάνω πλάκα ούτε για γούρι το λεω....
Τέτοια θέλω να ακούω

Status
Not open for further replies.
Back