Α ρε berettara ! Μέχρι και κομμωτήριο την πας!Το πέρασα και με το σεσουαρ
Α ρε berettara ! Μέχρι και κομμωτήριο την πας!Το πέρασα και με το σεσουαρ
Ballistol και όσο βγάλει.
Αυτά τα σπρέι δεν θα τα έβαζα στα όπλα μου.
To q20 είναι καλό, αλλά δεν ξέρω αν βλάπτει τα ξύλα. Τα άλλα δεν τα ξέρω. Αν θες σπρευ clp, πάρε ένα ballistol ή legia ή napier για το γαλλάκι σου.
Αυτα ειναι ακινδυνα για τα ξυλα?Αν θες σπρευ clp, πάρε ένα ballistol ή legia ή napier για το γαλλάκι σου.
Ναι φίλε, είναι ουδέτερα στο ξύλο, πλαστικό, καουτσούκ, δέρμα. Το δε ballistol είναι σφαλές και για το άνθρωπο και ζώα. Αν έχεις μικρό παιδάκι ή σκυλάκο σπίτι πάρε αυτό.Αυτα ειναι ακινδυνα για τα ξυλα?
Γιατι στα ξυλα δεν βαζω τιποτα παρα μονο το κερι.
Για μεντεσεδες
Ωραια μυρωδιά, αρκετά λεπτό και μέσα σε 40 δευτερόλεπτα είχε στεγνώσειΌταν δοκιμάσεις το dry lube πες μας
Γλιστράει τώρα?Αυτό το hoppe’s πολύ καλό στην κανη
ΤσουλιθραΓλιστράει τώρα?
Καλό είναι. Βούρτσα και βέργα πάρε καλά.Υπάρχει καμία γνώμη για το συγκεκριμένο και αν αξίζει πραγματικά
View attachment 86775
Λέει στα ελληνικά ότι είναι λάδι καθαρισμού και λιπανσεως αλλά γράφει grease. Τι είναι τελικά;Υπάρχει καμία γνώμη για το συγκεκριμένο και αν αξίζει πραγματικά
View attachment 86775
Κλασσικό clp λαδι είναι. Το grease μεταφράζεται και σαν λιπαντικόΛέει στα ελληνικά ότι είναι λάδι καθαρισμού και λιπανσεως αλλά γράφει grease. Τι είναι τελικά;
CLP είναι Κώστα. Καλό κιόλας.Λέει στα ελληνικά ότι είναι λάδι καθαρισμού και λιπανσεως αλλά γράφει grease. Τι είναι τελικά;
Σωστά.Κλασσικό clp λαδι είναι.